Idag hade vi handarbetsgruppens första träff. I förmiddags talade jag med någon i gruppen. Trots att man ser framemot att träffas igen så är man rädd för corona och tyvärr en del skulle inte kunna komma till träffen. De vill avvakta och se hur det blir framöver! Helt OK.
När det blev eftermiddag visste jag/vi inte alls om någon överhuvud taget ska komma. Det finns några manliga stamgäster som brukar skoja med varandra “om de får vara med och virka”. Varje gång får de samma svar: “Ja, det får ni”. Och precis varje gång svarar de på samma sätt: “🤣hahaha..det vill vi inte. Det är fruntimme göra🤣 hahaha”.idag tålmodigt väntade de att gå från Boa tills det kom första gäst från handarbetsgruppen.
Det kom nämligen några. 😀 vi bestämde oss att fortsätta med handarbetsgruppen och de som kan/önskar kommer. Idag, hade vi dessutom en manlig gäst som stannade kvar. 😀Virka gjorde han inte, men trivdes väldigt mycket att vara med i sällskapets konversationer. Kul!
Så småningom en av damerna frågade mig om hur min väninna som är från Turkiet och är med i handarbetsgruppen mår nu i dagarna.
Ni kommer ihåg kanske hon som kämpade emot en elakartat cancerform. Glädjande besked fick hon några dagar innan det nya året. Hon har börjat med laserbehandlingen och snart ska hon kunna återgå ett
“normalt” liv! Hon är super glad och så klart vi också!❤
Livet är så…i Turkiet säger man att “ens liv är kopplat till livet med ett enda bomullstråd”. Jag tycker att det är sant! Den som finns bland oss kan ryckas bort ifrån oss hur oväntat som helst! Medans vi inte anar precis ingenting så där bortta händer oväntade saker som kan spilla mångas vara eller icke vara!
Jag/vi känner några från här i våra trakter som har sina anhöriga kämpar mot olika slags sjukdomar. Jag önskar att var och en av dem också lyckas besegra sin sjukdom som min väninna Melda gjorde i Turkiet. Sluta aldrig kämpa!
Trots allt, livet är värt att leva!❤
Jag vill passa på och också tacka alla våra gäster som kom idag och hälsade på oss den första dagen! Det var så trevligt!🥰😍🤩
Vi ses!